Halloween speciaal voor de allerkleinsten

DippieBoe komt terug!

26 t/m 31 oktober 2021

 

Park vanaf 12.00 uur open tot 21.00 uur. 

Griezelen & Shows: 18.00-21.00 uur

Kom griezelen tijdens Halloween

 

DippieBoe is geschikt voor kinderen van 2 t/m 12 jaar. 

Betoverende mist zorgt voor wonderbaarlijke verhalen tijdens DippieBoe op 26 t/m 31 oktober. Een magische bliksemschicht trof de DippieBoekenBibliotheek van Columbus Foret! Door de magie ontsnapten alle personages uit hun boeken. Verhalen komen tot leven. Griezel jij mee met alle personages? 

 

Ontmoet Vincent de Vrolijke Vogelverschrikker en dans met hem mee tijdens de griezeldisco's, sta versteld tijdens de illusieshows van Columbus Foret, ontdek de vier magische themagebieden, geniet van spectaculaire vuurshows of ga de strijd tegen de piraten aan met Kapitein Knoeibaard en zijn zelfgemaakte ballonzwaarden. 

 

DippieBoe is Halloween speciaal voor kinderen van 2 t/m 12 jaar in Attractiepark DippieDoe. Het volledige park is omgetoverd tot Halloweenparadijs en alle attracties zijn de gehele dag geopend. Overdag zijn er al diverse Halloween-activiteiten, maar het echte griezelen start pas als de klok zes keer achter elkaar heeft geslagen. 

Het park is open vanaf 12.00uur in de middag tot 21.00uur in de avond. Er zijn zowel dagtickets als avondtickets te koop. 

 

Verkleden mag! Trek je mooiste heksenjukje of je spannenste piraten-outfit aan en vier Halloween met ons mee!

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Voor welke leeftijd is DippieBoe geschikt?


DippieBoe richt zich op kinderen van 2 tot en met 12 jaar. De Halloweenacts zijn gericht op kinderen. Er kunnen spannende momenten ontstaan. Houd hier zeker rekening mee. Daarnaast zijn alle attracties van Attractiepark DippieDoe geopend. Hier gelden de algemene lengte-richtlijnen!
Wat kan ik doen als mijn kind het te spannend vindt?


Kinderen die het iets te eng vinden, kunnen in het winkeltje een lichtstick halen om de griezels ‘weg te jagen’. Dat werkt, omdat de personages bang zijn voor deze lichtgevende stokjes. Het zijn namelijk draagbare bliksemschichten, opgesloten in eengekleurd buisje, waardoor de figuren denken dat ze daarmee weer terugveranderen in hun levenloze personages op papier in de Magische DippieBoekenBibliotheek. Dat willen de figuren natuurlijk niet, en daarom vluchten ze! Daarnaast is er in de speciale Halloween winkel ook een magische toverstaf te koop. Deze Toverstaf verjaagt denkbeeldig alle spoken, geesten en andere wezens. Helaas kan het voorkomen dat onze scare-actors de magische Toverstaffen niet altijd opmerken waardoor je kindje toch kan schrikken. Wij proberen dit zo veel mogelijk te voorkomen, maar houd er rekening mee voordat je naar DippieBoe toe komt.
Zijn alle attracties geopend tijdens DippieBoe?


Overdag zijn alle attracties geopend. Na 18.00 uur sluit de Piratengolf. Verder zijn alle attracties in de avond gewoon open en omgetoverd in Halloween-stijl
Mag ik verkleed naar het park toe komen?


Ja super leuk! Voor kinderen is het toegestaan om zichzelf te verkleden. Dus trek je engste heksenpakje of mummiepak aan en paradeer het park rond! Ouders/begeleiders mogen een accessoire om of aan doen maar mogen niet volledig verkleed gezien er dan verwarring kan ontstaan rondom entertainment of niet. Let op: Het is verboden om andere bezoekers te laten schrikken.
Wat is de prijs van een entreeticket?


Je betaalt voor DippieBoe geen extra kosten. Je betaalt enkel de normale entreeprijs voor DippieDoe. Entreetickets Dagtickets geldig van 12.00 uur t/m 21.00 uur Avondtickets geldig van 17.00 uur t/m 21.00 uur Exclusieve Pre Sale! Scoor nu je entreetickets met 20% korting dankzij onze Vroege Vogelspin Voordeel! De Pre sale eindigt op 30 september!

Kinderen t/m 1 jaar GRATIS

Dagticket bezoekers van 2 t/m 99+ jaar €14,95

Avondticket €9,95

Vroege Vogelspin Voordeel - Pre Sale dagticket €11,95

Vroege Vogelspin Voordeel - Pre Sale avondticket €8,95

Abonnementhouders GRATIS

Rolstoelgangers GRATIS

Let op:

Entreetickets van partnerparken of kortingtickets zijn niet geldig tijdens DippieBoe.

Na aankoop is restitutie niet mogelijk. Vanwege de beperkte beschikbaarheid door COVID-19 is het ook niet mogelijk om tickets om te ruilen. Aankoop is onder voorbehoud van eventuele wijzigingen vanwege COVID-19. Tijdens het evenement gelden de COVID-19 maatregelen van die periode.
Waar koop ik mijn DippieBoe entreeticket?


Tickets voor DippieBoe zijn vanaf september op datum te koop via www.dippiedoe.nl/product. Entreetickets van partnerparken of entreetickets met korting zijn tijdens DippieBoe niet geldig.
Wat zijn de maatregelen rondom COVID-19?


De COVID-19 maatregelen voor de DippieBoe periode zijn nog niet bekend. Houd er rekening mee dat de maatregelen gewijzigd kunnen worden. Lees voor bezoek de COVID-19 maatregelen op www.dippiedoe.nl goed door om zo voorbereid te zijn. Update 27-09-21. Onderstaande maatregelen gelden voor DippieBoe 2021.

  • 1,5 meter samenleving is opgeheven. Dit betekent dat wij weer meer bezoekers toe mogen staan.
  • Koop een ticket op datum. En reserveer je bezoek alsnog op www. dippiedoe.nl/reserveren
  • Attracties worden na iedere rit schoongemaakt.
  • Voor bezoek aan het park is de Coronacheckapp niet noodzakelijk. Voor het restaurant in de Binnenhaven is de Coronacheckapp wel noodzakelijk en zal hier controle op zijn. Alle andere plaatsen in DippieDoe zijn vrij toegankelijk.
  • Lees de huidige Corona maatregelen op www.dippiedoe.nl.
Deze maatregelen zijn onder voorbehoud van wijzigingen.
Is DippieBoe geschikt voor mensen die gevoelig zijn voor prikkelingen?


Tijdens DippieBoe zijn er diverse lichten, geluiden en rookmachines aanwezig. Niet geschikt voor mensen die last hebben van bijvoorbeeld epilepsie of overprikkeling.
Mag ik als abonnementhouder gratis naar DippieBoe?


Ja, je abonnement is ook geldig tijdens DippieBoe.
Moet ik mijn bezoek reserveren?


Om DippieBoe te bezoeken heeft u een entreebewijs en een geldige reservering nodig. Stap 1: Maak een reservering op dippiedoe.nl/reserveren voor de gekozen dag en het tijdslot van aankomst. Stap 2: Koop je DippieBoe tickets op datum op https://www.dippiedoe.nl/nl/product Stap 3: Neem je reserveringsbevestiging en je tickets mee naar de kassa en geniet van een spannend dagje uit! Let op: Partnertickets of kortingtickets zijn tijdens DippieBoe niet geldig.