top of page
Ontwerp zonder titel (6).png

Halloween speciaal voor de allerkleinsten

DippieBoe komt terug!

22 t/m 27 oktober 2024

 

Park vanaf 12.00 uur open tot 21.00 uur. *

Griezelen & Shows: 18.00-21.00 uur *

*Goed nieuws! Op zondag starten de shows een uurtje eerder! Het park blijft wel open tot 21.00uur.

Kom griezelen tijdens Halloween

 

DippieBoe is geschikt voor kinderen van 2 t/m 12 jaar. 

Alle informatie rondom de shows, entertainment, en tickets komt in september 2024 online.

 • Voor welke leeftijd is DippieBoe geschikt?
  DippieBoe richt zich op kinderen van 2 tot en met 12 jaar. De Halloweenacts zijn gericht op kinderen. Er kunnen spannende momenten ontstaan. Houd hier zeker rekening mee. Daarnaast zijn alle attracties van Attractiepark DippieDoe geopend. Hier gelden de algemene lengte-richtlijnen!
 • Wat kan ik doen als mijn kind het te spannend vindt?
  Kinderen die het iets te eng vinden, kunnen in het winkeltje een speciale toverstaf of clownsneus kopen om de griezels ‘weg te jagen’. Dat werkt, omdat de personages bang zijn voor het licht in deze elementen. Het zijn namelijk draagbare bliksemschichten, opgesloten in een gekleurd buisje, waardoor de figuren denken dat ze daarmee weer terugveranderen in hun levenloze personages op papier in de Magische DippieBoekenBibliotheek. Dat willen de figuren natuurlijk niet, en daarom vluchten ze! Helaas kan het voorkomen dat onze scare-actors de magische Toverstaffen niet altijd opmerken waardoor je kindje toch kan schrikken. Wij proberen dit zo veel mogelijk te voorkomen, maar houd er rekening mee voordat je naar DippieBoe toe komt.
 • Zijn alle attracties geopend tijdens DippieBoe?
  Overdag zijn alle attracties geopend. Na 18.00 uur sluit de Piratengolf. Verder zijn alle attracties in de avond gewoon open en omgetoverd in Halloween-stijl
 • Mag ik verkleed naar het park toe komen?
  Ja super leuk! Voor kinderen is het toegestaan om zichzelf te verkleden. Dus trek je engste heksenpakje of mummiepak aan en paradeer het park rond! Ouders/begeleiders mogen een accessoire om of aan doen maar mogen niet volledig verkleed gezien er dan verwarring kan ontstaan rondom entertainment of niet. Let op: Het is verboden om andere bezoekers te laten schrikken.
 • Wat is de prijs van een entreeticket?
  Dagtickets geldig van 12.00 uur t/m 21.00 uur Avondtickets geldig van 17.00 uur t/m 21.00 uur ​ Kinderen t/m 1 jaar GRATIS Dagticket bezoekers van 2 t/m 99 jaar €17,50 Rolstoelgangers GRATIS Avondticket €12,50 Abonnementhouders GRATIS, DippieDoe jaarabonnement vanaf €59,- Let op: Entreetickets van partnerparken of kortingtickets zijn niet geldig tijdens DippieBoe. Aankoop is onder voorbehoud van eventuele wijzigingen.
 • Waar koop ik mijn DippieBoe entreeticket?
  Dit kan zowel aan de kassa als online. Let wel op: er zijn maar een beperkt aantal tickets per dag beschikbaar. Door online een ticket te kopen, reserveer je hiermee al een datum waardoor je gegarandeerd toegang hebt voor die dag. Entreetickets van partnerparken of entreetickets met korting zijn tijdens DippieBoe niet geldig.
 • Is DippieBoe geschikt voor mensen die gevoelig zijn voor prikkelingen?
  Tijdens DippieBoe zijn er diverse lichten, geluiden en rookmachines aanwezig. Niet geschikt voor mensen die last hebben van bijvoorbeeld epilepsie of overprikkeling.
 • Mag ik als abonnementhouder gratis naar DippieBoe?
  Ja, je abonnement is ook geldig tijdens DippieBoe.
 • Moet ik mijn bezoek reserveren?
  Ja. Je reserveert een ticket op datum via de 'koop tickets' knop. Let op: vol=vol
bottom of page