Halloween speciaal voor de allerkleinsten

DippieBoe komt terug! In oktober 2021. 

De DippieBoe dagen worden later bekend gemaakt.

 

Park vanaf 12.00 uur open tot 21.00 uur. 

DippieBoe: 18.00-21.00 uur

De eerste editie

 

Dit was de eerste editie van DippieBoe! DippieBoe is geschikt voor kinderen van 2 t/m 12 jaar. 

Tijdens DippieBoe verandert Attractiepark DippieDoe in een spannend maar gezellig park in Halloweensfeer. Overdag zijn er diverse Halloween activiteiten. Zo kan je de leukste Halloween monsters tekenen en worden er de gehele middag Halloween activiteiten georganiseerd.

 

Na 18.00 uur komen de eerste wezens in het park, de muziek verandert en je kan je eigen spooktocht lopen! Er zijn verschillende dansoptredens, er lopen lieve heksen, klunzige mummies en stoere piraten in het park rond, er is een spooktocht route en alle attracties zijn geopend en omgetoverd in Halloweenstijl!

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Voor welke leeftijd is DippieBoe geschikt?


DippieBoe richt zich op kinderen van 2 tot en met 12 jaar. De Halloweenacts zijn gericht op kinderen. Daarnaast zijn alle attracties van Attractiepark DippieDoe geopend!
Wat kan ik doen als mijn kind het te spannend vindt?


Het pompoenveld is een 'geen angst zone'. Hier zijn geen enge figuranten of enge Halloween acts. Dus als je kindje het te spannend vindt, loop dan naar het pompoenveld. Daarnaast is er in de speciale Halloween winkel een toverstaf te koop. Deze Toverstaf verjaagt denkbeeldig alle spoken, geesten en andere wezens. Of ontvang gratis een lichtgevende armband die de spoken verjaagt.
Zijn alle attracties geopend tijdens DippieBoe?


Overdag zijn alle attracties geopend. Na 18.00 uur sluit de Piratengolf. Verder zijn alle attracties in de avond gewoon open en omgetoverd in Halloween-stijl
Mag ik verkleed naar het park toe komen?


Ja super leuk! Voor kinderen is het toegestaan om zichzelf te verkleden. Let wel op, het mag niet te eng zijn. Ouders/begeleiders mogen een accessoire om of aan doen maar mogen niet volledig verkleed. Let op: Het is verboden om andere bezoekers te laten schrikken.
Wat is de prijs van een entreeticket?


Je betaalt voor DippieBoe geen extra kosten. Je betaalt enkel de normale entreeprijs voor DippieDoe. Entreetickets Dagtickets geldig van 12.00 uur t/m 21.00 uur Avondtickets geldig van 17.30 uur t/m 21.00 uur Exclusieve Pre Sale! Scoor nu je entreetickets met Vroege Vogelspin Voordeel! De Pre sale eindigt op 25 september!

Kinderen t/m 1 jaar GRATIS

Dagticket bezoekers van 2 t/m 99 jaar €14,95

Rolstoelgangers GRATIS

Avondticket €9,95

Vroege Vogelspin Voordeel - Pre Sale dagticket €11,95

Vroege Vogelspin Voordeel - Pre Sale avondticket €8,95

Abonnementhouders GRATIS
Waar koop ik mijn DippieBoe entreeticket?


Tickets voor DippieBoe zijn op datum te koop via www.dippiedoe.nl/product Daarnaast zijn er ook dagtickets beschikbaar aan de kassa van DippieDoe. Let op, deze tickets kan je alleen op de dag zelf kopen. Op = Op.
Wat zijn de maatregelen rondom COVID-19?


Bijna alle figuranten en dansers in het park zijn onder de 18 jaar oud. Dit betekent dat kinderen in de buurt mogen komen van de figuranten en dansers

 • De figuranten blijven bewegen om de doorstroom correct te houden
 • Houd als volwassene afstand van andere huishoudens
 • Zorg voor doorstroom. Blijf niet te lang op een plek staan
 • Kinderen onder 18 jaar mogen samen spelen en in de buurt van elkaar zijn
 • Koop een ticket op datum. Verdere reservering is niet nodig
 • Het binnenpark is alleen geopend op basis van tijdsloten. Blijf zo veel mogelijk buiten.
 • Horeca is open voor afhaal
 • Attracties worden na iedere rit schoongemaakt
 • Houd ook afstand van andere huishoudens in de wachtrijen van de attracties
 • DippieDoe heeft extra overdekte plekken gerealiseerd. Mocht het regenen, ga dan niet naar binnen, gezien er maar maximaal 30 bezoekers hier zijn toegestaan.
 • Daarnaast gelden de huidige Corona maatregelen. Bekijk deze op www.dippiedoe.nl
30 bezoekers maximaal in de Binnenhaven van DippieDoe. DippieBoe speelt zich uitsluitend in de Buitenlucht af. Hier is voor de bekendmaking van het evenement al bewust voor gekozen. DippieDoe bestaat namelijk uit 90% buitenpark. Dus er is voldoende ruimte. Wat de regels voor de Binnenhaven ook gaan doen, buiten zijn de activiteiten dus blijf lekker met je gezin in het buitenpark. Trek een lekker warme trui aan, en neem eventueel een paraplu mee. Wij zorgen voor nog meer overdekte, en warme plekken in het buitenpark. In de Binnenhaven van DippieDoe zijn door de nieuwe COVID-19 maatregelen maar 30 mensen per keer toegestaan. Hierdoor werken we met tijdsloten. Bij binnenkomst krijg je op basis van beschikbaarheid een bandje. Dit bandje staat voor een bepaald tijdslot op de dag. Je kan, als je een bandje hebt, een uur binnen spelen. Gelieve alleen de kinderen binnen te laten spelen en als ouder buiten te blijven. We hebben extra overdekte plekken in het park gerealiseerd. Zo kunnen er meer kinderen binnen spelen op de dag. Het is mogelijk dat de bandjes voor die dag vergeven zijn. Ze zijn van te voren niet te reserveren maar je krijgt ze bij binnenkomst op basis van beschikbaarheid. Voor binnen werken we met tijdsloten. Maar blijf voornamelijk buiten.
Is DippieBoe geschikt voor mensen die gevoelig zijn voor prikkelingen?


Tijdens DippieBoe zijn er diverse lichten, geluiden en rookmachines aanwezig. Niet geschikt voor mensen die last hebben van bijvoorbeeld epilepsie of overprikkeling.
Mag ik als abonnementhouder gratis naar DippieBoe?


Ja, je abonnement is ook geldig tijdens DippieBoe.
Moet ik (als abonnementhouder) reserveren?


Reserveren doe je dmv het kopen van een ticket op datum. Verder is er geen reservering nodig. Voor abonnementhouders zijn er kaarten gereserveerd dus ook zij hoeven niet te reserveren.