Halloween speciaal voor de allerkleinsten

DippieBoe komt terug!

26 t/m 31 oktober 2021

 

Park vanaf 12.00 uur open tot 21.00 uur. 

DippieBoe: 18.00-21.00 uur

Kom griezelen tijdens Halloween

 

DippieBoe is geschikt voor kinderen van 2 t/m 12 jaar. 

Tijdens DippieBoe verandert Attractiepark DippieDoe in een spannend maar gezellig park in Halloweensfeer. Overdag zijn er diverse Halloween activiteiten. Zo kan je de leukste Halloween monsters tekenen en worden er de gehele middag Halloween activiteiten georganiseerd.

 

Na 18.00 uur komen de eerste wezens in het park, de muziek verandert en je kan je eigen spooktocht lopen! Er zijn verschillende dansoptredens, er lopen lieve heksen, klunzige mummies en stoere piraten in het park rond, er is een spooktocht route en alle attracties zijn geopend en omgetoverd in Halloweenstijl!

Kom verkleed naar het park toe! Bekijk meer informatie over DippieBoe in de veelgestelde vragen. 

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Voor welke leeftijd is DippieBoe geschikt?


DippieBoe richt zich op kinderen van 2 tot en met 12 jaar. De Halloweenacts zijn gericht op kinderen. Er kunnen spannende momenten ontstaan. Houd hier zeker rekening mee. Daarnaast zijn alle attracties van Attractiepark DippieDoe geopend!
Wat kan ik doen als mijn kind het te spannend vindt?


Het pompoenveld is een 'geen angst zone'. Hier zijn geen enge figuranten of enge Halloween acts. Dus als je kindje het te spannend vindt, loop dan naar het pompoenveld. Daarnaast is er in de speciale Halloween winkel een toverstaf te koop. Deze Toverstaf verjaagt denkbeeldig alle spoken, geesten en andere wezens. Of ontvang gratis een lichtgevende armband die de spoken verjaagt. Helaas kan het voorkomen dat onze scare-actors de magische Toverstaffen niet altijd opmerken waardoor je kindje toch kan schrikken. Wij proberen dit zo veel mogelijk te voorkomen, maar houd er rekening mee voordat je naar DippieBoe toe komt.
Zijn alle attracties geopend tijdens DippieBoe?


Overdag zijn alle attracties geopend. Na 18.00 uur sluit de Piratengolf. Verder zijn alle attracties in de avond gewoon open en omgetoverd in Halloween-stijl
Mag ik verkleed naar het park toe komen?


Ja super leuk! Voor kinderen is het toegestaan om zichzelf te verkleden. Dus trek je engste heksenpakje of mummiepak aan en paradeer het park rond! Ouders/begeleiders mogen een accessoire om of aan doen maar mogen niet volledig verkleed gezien er dan verwarring kan ontstaan rondom entertainment of niet. Let op: Het is verboden om andere bezoekers te laten schrikken.
Wat is de prijs van een entreeticket?


Je betaalt voor DippieBoe geen extra kosten. Je betaalt enkel de normale entreeprijs voor DippieDoe. Entreetickets Dagtickets geldig van 12.00 uur t/m 21.00 uur Avondtickets geldig van 17.30 uur t/m 21.00 uur Exclusieve Pre Sale! Scoor nu je entreetickets met Vroege Vogelspin Voordeel! De Pre sale eindigt op 25 september!

Kinderen t/m 1 jaar GRATIS

Dagticket bezoekers van 2 t/m 99 jaar €14,95

Rolstoelgangers GRATIS

Avondticket €9,95

Vroege Vogelspin Voordeel - Pre Sale dagticket €11,95

Vroege Vogelspin Voordeel - Pre Sale avondticket €8,95

Abonnementhouders GRATIS
Waar koop ik mijn DippieBoe entreeticket?


Tickets voor DippieBoe zijn vanaf oktober op datum te koop via www.dippiedoe.nl/product Daarnaast zijn er ook dagtickets beschikbaar aan de kassa van DippieDoe. Let op, deze tickets kan je alleen op de dag zelf kopen. Op = Op.
Wat zijn de maatregelen rondom COVID-19?


Bijna alle figuranten en dansers in het park zijn onder de 18 jaar oud. Dit betekent dat kinderen in de buurt mogen komen van de figuranten en dansers

  • De figuranten blijven bewegen om de doorstroom correct te houden
  • Houd als volwassene afstand van andere huishoudens
  • Zorg voor doorstroom. Blijf niet te lang op een plek staan
  • Kinderen onder 18 jaar mogen samen spelen en in de buurt van elkaar zijn
  • Koop een ticket op datum.
  • Attracties worden na iedere rit schoongemaakt
  • Houd ook afstand van andere huishoudens in de wachtrijen van de attracties
  • DippieDoe heeft extra overdekte plekken gerealiseerd.
  • Daarnaast gelden de huidige Corona maatregelen. Bekijk deze op www.dippiedoe.nl
Is DippieBoe geschikt voor mensen die gevoelig zijn voor prikkelingen?


Tijdens DippieBoe zijn er diverse lichten, geluiden en rookmachines aanwezig. Niet geschikt voor mensen die last hebben van bijvoorbeeld epilepsie of overprikkeling.
Mag ik als abonnementhouder gratis naar DippieBoe?


Ja, je abonnement is ook geldig tijdens DippieBoe.
Moet ik (als abonnementhouder) reserveren?


Reserveren doe je dmv het kopen van een ticket op datum. Verder is er geen reservering nodig. Voor abonnementhouders zijn er kaarten gereserveerd dus ook zij hoeven niet te reserveren.