top of page
Ontwerp zonder titel (6).png

Halloween speciaal voor de allerkleinsten

DippieBoe komt terug!

17 t/m 22 oktober 2023

 

Park vanaf 12.00 uur open tot 21.00 uur. *

Griezelen & Shows: 18.00-21.00 uur *

*Goed nieuws! Op zondag 22 oktober starten de shows een uurtje eerder! Het park blijft wel open tot 21.00uur.

Kom griezelen tijdens Halloween

 

DippieBoe is geschikt voor kinderen van 2 t/m 12 jaar. 

Betoverende mist zorgt voor wonderbaarlijke verhalen tijdens DippieBoe op 17 t/m 22 oktober. Een magische bliksemschicht trof de DippieBoekenBibliotheek van Columbus Foret! Door de magie ontsnapten alle personages uit hun boeken. Verhalen komen tot leven. Griezel jij mee met alle personages? 

 

Ontmoet Vincent de Vrolijke Vogelverschrikker en dans met hem mee op de DippieBoerderij, sta versteld tijdens de illusieshows van de kleinzoon van Columbus Foret, ontdek de magische themagebieden, geniet van bekroonde circusacts en pas op voor de scare actors in het park.

 

DippieBoe is Halloween speciaal voor kinderen van 2 t/m 12 jaar in Attractiepark DippieDoe. Het volledige park is omgetoverd tot Halloweenparadijs en alle attracties zijn de gehele dag geopend. Overdag zijn er al diverse Halloween-activiteiten, maar het echte griezelen start pas als de klok zes keer achter elkaar heeft geslagen. 

Het park is open vanaf 12.00uur in de middag tot 21.00* uur in de avond. Er zijn zowel dagtickets als avondtickets te koop. 

 

Verkleden mag! Trek je mooiste heksenjukje of je spannendste piraten-outfit aan en vier Halloween met ons mee!

bottom of page